Бързо действа Фики Стораро. Фикрет се хвърля с главата напред в семейния живот, без да мисли какво му готви отговорността да е съпруг, пише столичен ежедневник.
Стораро­ младши, който доскоро беше най­-желаният ерген в страната, заживя с любимата си Гюлшен. Девойката, за която певецът се сгоди преди няколко дни, се премести в чисто новото жилище на Фикрет. Стилно обзаведеният апартамент е подарък за младия изпълнител от баща му. Тони Стораро се е бръкнал дълбоко, за да осигури спокойствие и уют за бъдещото семейство. Фики и Гюлшен са на седмото небе от щастие и не спират да демонстрират чувствата си публично.

Стораро се сгоди набързо Изгората на Стораро е няколко години по­-млада от любимия си. Певецът не коментира годежа си, нито с какво се занимава брюнетката. За Гюлшен се знае само, че изповядва същата религия като семейство Стораро, че е скромно момиче и идеално пасва за съпруга на Фикрет. Роднините на певеца я приемат с отворени обятия сред тях.

Певецът и любимата му показват нежни чувства Изненадващо за всички Фики си е избрал пищна спътница в живота. Всичките забежки на певеца преди Гюлшен бяха с фини мадами, особено голямата му страст и негова колежка Преслава.