Те са толкова добри приятели, че дори си поправят грешките, без значение дали са граматически или житейски. Актьорът Юлиян Вергов не пропусна да поправи грешка в правописа на колегата си Владо Карамазов, при това без грам притеснение.

Докторът–санитар от „Откраднат живот” сподели снимка от летище София в профила си в Инстаграм. „Сбогом Българио”, пише той по повод заминаването си. Вероятно на почивка или за снимките на нов филм, пише „Телеграф”.

Жестока конкуренция между bTV и Нова! Натали Трифонова направи най-неочакваното!


„Много драматично, но все пак си оправете правописа”, направи му забележка колегата му Юлиян Вергов. Той също играе в поредицата, но изпълнява ролята на доцент Банков там.

Бившата му телевизионна любима Диана Димитрова /д-р Огнянова/ пък го смъмри. „Ех, при толкова критични приятели за какво са му на човек врагове”, шегува се тя.

Мъжът на Гери Малкоданска с разтърсваща изповед за най-голямата си болка, Александър хвърли голяма бомба за синоптичката! (ВИДЕО)

И докато актьорите приятелски се закачат, феновете сериозно се уплашиха, че любимецът им може да напусне страната и да избяга от България завинаги. Някои му пожелаха късмет и здраве в новия живот, а други се чудеха дали ще се върне.

„Ще се върне! На 13 януари играе в „Рибарят и неговата душа” в Театър 199. Взела съм си билети”, побърза да успокои останалите фенка.