Само три месеца отнеха на бившите годеници Йоанна Драгнева и комика Ненчо Балабанов да се забравят. Двойката, която изкара почти две години заедно, говореше за брак и деца, но всичко приключи с раздяла. Днес двамата остават само приятели, а всеки е намерил нов човек, към когото да отправя мечтите си за семейство и общо бъдеще, пише „Таблоид“.

Странното обаче е, че нито Ненчо, нито Йоанна се бавиха много в избора на нова половинка. Сякаш за да се надцакат, кой е по-вървежен, всеки си хвана гадже за по-малко от три месеца откакто се разделиха.

Пръв беше комикът, който дори се появи с новото си момиче на тенис среща. Това даде да се разбере, че не смята да крие факта, че вече не е сам в живота. Половинката му остана обвита в мистерия, но пък бе своеобразен начин да провокира Йоанна, която преди това се появи на почивка във Филаделфия с барабаниста Васил Ананиев – прочул се като момче играчка на сексбомбата Соня Васи. Естествено, певицата отрече да е интимна с него, но пък фактът, че са заедно по приятелски на романтична ваканция, даде достатъчно поводи за клюки.

Преди дни Йоанна отново намекна, че в живота й присъства неизменно любов и никак не страда без Балабанов. Певицата драсна на страницата си, че това е най-великото чувство, намеквайки, че има към кого да го изпитва.