Екшън звездата и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер определено има завидна филмова и политическа кариера и е пример за сбъдната американска мечта. Шумна раздяла със съпругата му след четвърт век брак през 2011 година помрачи чаровната усмивка на Тарминатора и той признава, че това, за което съжалява и го изпълва с горчивина, е, че е наранил семейството си. Шварценегер обаче определено може да се гордее и радва с децата си, които смело са тръгнали по пътя на родителите си.
 

Днес най-голямата дъщеря на Шварценегер – 28-годишната Катрин, е журналист, блогър, писател. Тя е автор на три книги. Eдната от тях, която е за самопомощ и насърчава позитивното мислене на жените по отношение на техния външен вид, Катрин написва още преди да се дипломира като журналист. Втората е свързана с кариерното развитие и събира мъдростта и съветите на атлети, певци, актьори по повод професионалния им път. Катрин Шварценегер е известна с любовта си към животните и дейността, която развива в тази сфера. Автор е и на блог, в който пише за красота, козметика, храна...
 
С година и половина по-малката ѝ сестра Кристина е възпитаничка на университета Джорджтаун и тази година заедно с майка си продуцира първия си филм – документалната лента „ Take Your Pills“.
 Източник: Дарик