Журналистът-патриот Ивайло Шопски падна в дуела срещу най-големия си враг във „Фермата: Нов свят“ Митко Караиванов с впечатляващ резултат в полза на милионера. Битката им бе епична и една от най-интересните от всички досега. 

Ивайло Шопски е на 36 г., от София, разведен, с 8-годишен син. Превръща стар германски автобус в единственото по рода си пътуващо читалище „Бащино огнище“. Издател е на 11 книги, водещ на три телевизионни и три радио предавания на патриотична тематика, всичките финансирани от него. Инициатор на редица акции по възстановяване и изграждане на войнишки паметници и подпомагане на манастири. Въпреки липсата на спонсори е приел присърце мисията да пропагандира българщината.
 
- Иво, чувстваш ли се победен от Митко, тъй като вашият дуел, освен за място във "Фермата", бе и въпрос на чест?

- В първия момент бях леко разочарован, защото не исках да бъде победен точно от него. От няколко дни навън получавам стотици положителни писма в социалните мрежи, хората по улиците и метрото ме поздравяват и това ме прави щастлив. Може да съм останал неразбран от участниците във "Фермата", но навън хората са разбрали какво имам предвид. Постъпих правилно, устоявах си позицията и въпреки че загубих, отвън се считам за истински победител. 

Четете на show.blitz.bg каква шокираща изповед направи Ивайло Шопски за зверска катастрофа, в която губи своята половинка.