Лоти Мос, 22-годишната по-малка сестра на известната супермоделка Кейт Мос, се е показала в горещи снимки от спалнята си, като гледката кара челюстите на мъжете да увиснат от възхищение, информира "Дейли Мейл".

Хубавицата е облечена в гащеризон, докато позира за знойните фотографии, които тя сподели в Instagram. Моделката е направила няколко горещи селфита, като секси формите й радват нейните почитатели.

Забелязва се, че ципът на дрехата й е спуснат, за да гарантира, че разкошният й бюст ще е на показ.Нейната руса коса е оставена разпусната в секси, разрошен стил, докато към естествената й красота е прибавен блясъкът на черната очна линия и розово червило върху устните.Междувременно, Лоти е била забелязана в компанията на мистериозен мъж миналата седмица, след като преди това подклади спекулациите за интимна близост с 27-годишния Крис Хюз, който е модел и участник в реалити шоу.Шарлот Мос е родена на 9 януари 1998 година. Тя е дъщеря на Питър Мос и съпругата му Ингер. Шарлот е полусестра на Кейт Мос, която е дъщеря на Питър от първата му съпруга Линда.


 
Лоти Мос, както е известна, влиза в света на модата още в ранните си тийнейджърски години. Когато е 13-годишна, са й направени пробни снимки от жената, открила Кейт Мос за подиума.

Превод и редакция: БЛИЦ