Победителката на конкурса "Мис Москва - 2015" Оксана Воеводина стана съпруга на 49-годишния крал на Малайзия Мохамед V. Според някои медии красавицата е приела исляма преди сватбата и е получила името Рихана. 

Сега младата жена ще започне съвсем нов живот. Междувременно всички се надпреварват да публикуват горещи снимки на Оксана от нейното минало. 

С какво тази московчанка е успяла да очарова възрастния монарх?

Ксения Дягилева, която става известна под псевдонима Оксана Воеводина, е родена в Москва на 10 юни 1993 година.Още от детството си момичето искало да се занимава с танци, а в по-горните класове започва да се обучава в училище за модели. Преди да спечели конкурса за красота, тя успяла да поработи като модел зад граница и да получи степен бакалавър по икономика. 

След победата си в конкурса Оксана разказва, че иска да продължи обучението си, а също и за плановете си да създаде своя собствена линия дрехи."Мис Москва" разкрива още, че иска да работи в телевизията и започва да води активно няколко страници в социалните мрежи.

Оксана се появява дори в популярното предаване Comedy Club, където демонстрира идеалната си фигура.Сега страниците на момичето са закрити и това не е чудно - едва ли кралят на Малайзия ще хареса факта, че неговата невеста публикува фотографии в оскъден бански.Дали ще се сбъдне мечтата на Оксана да има собствена линия модно облекло не е ясно, но икономическото образование със сигурност ще й бъде от полза.За нейния съпруг това е втори брак, преди това монархът е бил обвързан за жена от кралското семейство Паттани.Оксана, обаче, няма да получи титлата "кралица" - според местните закони кралица на Малайзия може да стане само жена, родом от страната.Най-обсъждания въпрос в момента за младоженците е дали на бял свят ще се появи техен наследник. Макар и вече женен, малайзийският крал до момента не е имил деца. Медиите твърдят, че веднага след сватбата Оксана и съпругът й са заминали за немска клиника, където преминават през изследвания, за да разберат как могат по-бързо да станат родители. 

Превод БЛИЦ