30-годишната готвачка от Костинброд Гичка Красимирова се превърна в една от най-обсъжданите личности у нас. От две седмици участието й в кулинарното риалити „Hell's Kitchen” разделя коментарите в двете полярности - от подигравки до възторг, но не оставя никого безразличен. 

Главната готвачка в училищен стол започнала работа, когато била още ученичка. 15-годишната Гичка започнала да се труди в производствен цех за тестени изделия. 

В момента е главен готвач в училищен стол, преди това е работила в кетъринг компания.Простодушната кулинарка, която къса нервите на Шеф Ангелов и дразни останалите участници в шоуто, забавКлява единствено зрителите на Нова телевизия. Още от дете тя мечтаела да стане професионален готвач. Уменията на Гичка обаче били доста по-скромни от тези на останалите кандидати, които имали солиден опит зад гърба си в реномирани ресторанти у нас и по света. 

Макар че шансовете й да спечели в риалитито клоняли към нула, продуцентите я вкарали в предаването, тъй като внасяла особен колорит. 
Във всеки епизод училищната готвачка изнервя конкурентите си в „Hell's Kitchen”, тъй като обикновено те са разделени на отбори. Шеф Ангелов пък недоумявал как е възможно жена с толкова опит около печките да не може да транжира пиле и мисли, че октоподите имат черупки, пише "Уикенд".