Сръбската мега звезда на фолка Цеца Величкович е получила царски бакшиш от 5000 евро от бургаския мафиот Пламен Дишков – Кела навръх Нова година, пише "Таблоид".
Балканската Мадона е забавлявала морския гангстер, Николай Маринов – Малкия Маргин, енергийния бос Богомил Манчев и ММА боеца Благой Иванов – Багата на тузарско новогодишно парти в хотел „Шератон“ в центъра на София. Цеца била наета в последния момент – на 30 декември, от половинката на Богомил Манчев Нели Беширова срещу сумата от 50 000 евро. 

Цеца пристигнала с един от синовете си в София, настанила се в президентския апартамент на „Шератон“, а към 22 часа вечерта на 31 декември срещу 1 януари подкарала вечните си хитове в затворения за простосмъртни ресторант.

Най-впечатлен от живите изпълнения на Цеца бил Пламен Дишков – Кела, който поканил вдовицата на Аркан да му гостува лятото на морето в гранд хотел „Поморие“. 

Пламен Кела
 отброил и 10 банкноти от по 500 евро, които дарил на Цеца, след като тя му изпълнила на ухо любимата му песен „Пиле“.
През отминалата 2016 г. Цеца Величкович посети няколко пъти България, за да пее на частни партита на родни тузари. Срещу хонорар от 50 000 евро най-известната певица на Балканския полуостров може да бъде наета за сватба или корпоративно събиране. По груби сметки само за 2016 г. Цеца е изкарала около 500 000 евро от свои участия в България. Изпълнителката не декларира парите си и не плаща данъци в Сърбия и това е допълнителен мотив често да приема покани от родни милионери.