Актьорът Явор Бахаров с мъка вади парите си за квартира и режийни разходи. Звездата от „Стъклен дом” и „Под прикритие” е напуснал и последното си редовно работно място, след като  отново не намерил разбиране в екипа и колегите си. Така му се налага да живее само с хонорарите  от свободната си професия и някой друг ангажимент, а основна помощ получава от брат си Захари. Само преди седмица папараците ни го заснеха да подава молба за назначение в столичен театър, пише HotArena.
Преди година малкият брат  от актьорската фамилия стана за жесток резил с участието си във „ВИП Брадър”. Шоуто показа всичките му игри и стратегии пред цяла България, а накрая дори се очакваше да го погне за нарушаване на контракта. Продуцентите обаче се смилиха над актьора и решиха да не го закопават с дългове за години напред. За това пък последвалите удари по ангажиментите на Бахаров не закъсняха.  От тях ги измъкна батко му Захари, който веднага намери начин да се застъпи за издънката на рода си и да изчисти името на фамилията.

Покрай батко си Явор започнал да избира внимателно всичко, в което да се появи името му.Освен това на няколко пъти бил уреден с връзки в постановки, които поставяли авери на Захари.

Точно такъв е и случаят с последния ангажимент на къдравелкото. Той е в тандем с друг популярен млад актьор – Бойко Кръстанов и двамата участват в постановка на Асен Блатечки. Актьорът, който се изявява и като режисьор ги взел под крил ото си, за да им даде възможност да работят на театралната сцена. 

Покрай брат си намерил и агент в Англия, който да му търси ангажименти там и вече имал известен успех.  От начал ото на годината се явил на няколко прослушвания, като едно  от тях – за малка роля на руснак. Естествено, тя далеч не е престижна, а парите стигнали колкото да изкара няколко дни в Лондон за снимките и след това да се върне обратно в София.