Любо Киров вдигна палат за 1 000 000 лева. Певецът е живото опровержение на лафа, че музикант къща не храни, след като отскоро се шири в луксозен дом в баровски район под Витоша.
Преди близо 5 години Любо реши да избяга от шума в центъра на София, където дълго времеобитаваше луксозна квартира в компанията на Графа. Домът им бе известен с шумните купони, които музикантите спретваха с приятели, пише „Таблоид“.
 

Патакламата обаче писнала на Киров, който искал да се отдели и да заживее самостоятелно на тихо и спокойно място. За целта предвидливо започнал да къта пари, докато не събрал заветната единица с шест нули.
 
От гилдията издадоха, че къщата на Любо се намира отвъд Околовръстното до тузарския кв. „Драгалевци”, близо до хасиендата на Иван Костов. По документи имотът е негова собственост от 2012-а година, но се нанесъл едва сега заради проточилия се строеж.
 
В началото хитмейкърът пожелал да се поглези с басейн в двора, за да се плацика в жегите, нослед като разбрал цената, се отказал. За вътрешното обзавеждане на къщата Любо се доверил на своя усет за уют и комфорт.
 
Макар да не е особен кулинар 44-годишният ерген си направил кухня за чудо и приказ, в която обаче по-често се вихрят приятелите му, отколкото той самият. Стаята, в която прекарва най-много време, е шумоизолираното помещение, пълно с музикални инструменти. Любимият му инструмент са електрическите барабани, на които плевенчанинът дрънка почти ежедневно.