Александра Динева, дъщеря на известния бизнесмен Динко Динев, е на път да стане царска особа. Както БЛИЦ вече информира тя залюби Борис, първородния внук на Симеон Сакскобурготски и негов наследник. В подробен репортаж днес "Телеграф" описва приказната им любов.
Александра е дъщеря на бизнесмена от втората му жена, с която живеят на семейни начала - Росица, която работила в бургаската полиция в отдел - "Човешки ресурси".

Двамата се срещат в пансиона за момчетаи момичета на възраст от 9 до 18 години, разполойен в Австрийските Алпи. Училището е на около 45 мин път от Залцбург, в малкото планинско селце, наречено Санкт Гилген, основано и притежавано от предци на българския принц.

20-годишният младеж е първородният син на Кардам Търновски, който почина преди 2 години след дългата кома, получена в жестока катастрофа през 2008-а.

Борис и Александра не се влюбват от пръв поглед, а известно време са приятели. На бала при завършването си те се явяват заедно и мнозина говорят за пламнали чувства помежду им. Според запознати Александра бе дама на Борис IV на юбилея на царя преди няколко дни, а сред поканените бе и баща й Динко.

Младата красавица приключи преди две години обучението си си в австрийския колеж и бе приета да следва архитектура в Лондон. Тя получи прекрасен подарък от баща си - апартамент в Свети Влас.

Престолонаследникът Борис е образован млад мъж - владее английски, френски, немски, испански и малко български. Завършил е Европейския колеж в Мадрид, учил е и в Санкт Гилген, а след това и в колежа по изкуства в Лондон.

Според испански медии Борис мечтае за политическа кариера. Той имал амбиции един ден да влезе в политиката и ако го направи, сигурно ще е от либералната партия, защото възгледите му пасват на подобни идеи. Младежът скоро ще навърши 21 години, на 12-ти юли и отсега светските коментатори очакват с интерес дали момичето ще се появи на рождения му ден.