Любовницата на Джеф Безос, заради която той се разведе, е подала документи за развод. Това се случи само ден след като най-богатият човек в света финализира раздялата със съпругата си Макензи Безос, съобщава tmz.com.
 

Лорън Санчез подала документите в петък, а малко след това същото направил съпругът ѝ Патрик Уайтсел. И двамата искат съвместно попечителство над двете им деца – 11-годишната Елинор и 12-годишния Евън. Никой не иска издръжка за себе си или за децата. Двамата не са сключвали предбрачен договор.
 
Формално документи първа е подала Лорън, но това не влияе по никакъв начин на делото за развода. Те, обаче, внесли документите без адвокат, а и двамата със сигурност могат да си го позволят. Уайтсел е изпълнителен директор на агенция за суперталанти, а Лорън е телевизионна звезда и… любовница на Безос все пак.
 
Посредник в развода е Лора Уасър, която е замесена в почти всеки развод в Холивуд. Тя е близка и с двамата съпрузи.
 
25-годишният брак на Джеф Безос със съпругата му Макензи приключи официално едва ден по-рано.
 
Лорън и Патрик са женени от 13 години. Преди месеци стана ясно, че Лорън и Джеф са имали връзка от лятото на 2018 година. Патрик, който е приятел със собственика на „Амазон“, ги запознал преди 10 години.


Превод и редакция: БЛИЦ