Магърдич Халваджиян също коментира скандала с репортера на "Господари на ефира" Димитър Върбанов, който инсценира, че е пребит от бизнесмен.

Продуцентът на "Като две капки вода" и "Х фактор" застана твърдо зад решението на брат си и отсече, че всеки ще сърба това, което си е надробил. 

"Жалко за Върбанов, но каквото си надробиш, това сърбаш! Някои хора явно не си дават сметка каква отговорност носят пред обществото, работейки в екипа на Господарите!!! Дали в състояние на афект или поради глупост, тези действия на Върбанов са предателство спрямо труда на целия екип на "Господари на Ефира"! Поздравявам брат ми за бързото и категорично решение! В подобни ситуации място за шикалкавене няма! Истината винаги е само една!"

 

БЛИЦ припомня, че видео вчера разкри, че репортерът Димитър Върбанов не е бил бит в или пред склада.

 

 

След разкритието от предаването излязоха с позиция, че никога не са казвали, че кадърът им е бил "пребит" и го уволниха. Продуцентът на предаването Джуди Халваджиян коментира скандала пред БЛИЦ. 

Междувременно от говорителката на прокуратурата Румяна Арнаудова стана ясно, че Върбанов може да бъде подведен под отговорност и да му бъде повдигнато обвинение заради лъжливите му твърдения и опита за подвеждане на ограните на реда.