Мариана Векилска ударно сваля килограми и е смъкнала вече над 25 кила. Водещата изглежда като манекенка, а в куп издания тръгнаха слухове, че се е стопила с диети, пише столичен седмичник.
И докато родните клюкари й приписват всевъзможни чудотворни хранителни режими и чайчета, водещата разкрива тайната си. Оказва се, че правилното хранене в комбинация с бокс и фитнес са я вталили до неузнаваемост.

Преди няколко години тв водещата се окръгли сериозно заради раждането на второто си дете. Спортните занимания обаче й помогнали да влезе отново във форма.

Векилска издава, че освен бокс, танцува доста, а освен това не се лишава и от разходки в неделя. Първото нещо, което прави след ефира е да захвърли високите обувки и официалните рокли, за да излезе сред природата.

Махна ли грима и облеклото, сякаш свалям стреса”, обяснява тв звездата. Векилска ходи и на плуване, но е категорична, че формата й е въпрос най-вече на психологическа нагласа.

Малко известен факт за тв водещата е, че навремето е била и модел на „Визаж”. От суетност, след раждането на дъщеря си, решила да се качи на подиума.

„Днес тази толкова лъскава страна на живота не ме привлича”, споделя Векилска. И е категорична, че за нея най-важна е харизмата, излъчването, усмивката и положителната нагласа на човек.