Модната шефка Ивет Григорова не прави нищо без да усеща в него замесена дългата ръка на съдбата. Майката на актрисата Луиза Григорова вярва в провидението и кармата, а самата тя не малко пъти се  сблъсквала с нея. Открила я както в срещата с втория си мъж – Евгени, така и в новата си любов Атанас, твърди "Уикенд". 

„По принцип нещата не си ги планирам, те просто ми се случват. Идват. Така е през целия ми живот. Съдбата ми изпраща точния човек, на точното място, предпазва ме от лошото в последния момент”, говори за знаменията и поличбите по пътя си шефката на „Ивет фешън”.  

Луиза Григорова остави всички мъже без дъх след тези горещи СНИМКИ на плажа

С първата си голяма любов – бащата на дъщеря й Луиза тя се срещнала на купон и само няколко месеца по-късно вече била негова жена. Бебето си направили по време на медения месец на морето. Не били изобщо готови за родители и за това и след няколко години никак не изненадващо се разделили. Ивет обаче бил сигурна, че с втория й мъж Евгени я е срещнала именно добрата орисница.  

С него била цели 18 години в добро и лошо. Двамата преживяли опит за покушение над модната шефка, при което мъжът й едва не загубил живота си. Неизвестни лица забили нож във врата му, почти до сънната артерия. По чудо обаче Евгени оцелял и до днес пази раната близо до лицето си и си спомня за този кървав епизод. Двамата с Ивет създали дом и семейство и още едно дете – дъщерята Кристина. Сред тежките им периоди имало и такива, които показвали, че ще остареят заедно. И наистина днес историята им можеше да е такава, ако пътят на Григорова не бил пресечен от бизнесмена Атанас Минев.  

Той първи направил своите постъпки към модната шефка. Харесал я много и не искал да я уплаши с напористо ухажване, но след като двамата се опознали, открили, че са един за друг. Първата им случайна среща била в заведение, където Атанас я видял. Подходил отдалеч и с внимание, за да се сближат. Постепенно открил, че тя харесва едни и същи неща като него – музика, храна, занимания и това родило неконтролируемо привличане помежду им.  

Сеир в ефир: Векилска излови колежките си Жени Марчева и Диана Любенова в лека издънка (СНИМКИ)

Решението й да напусне бащата на втората си дъщеря Евегени никак не било леко. Когато обаче осъзнала, че това, което изпитва, е по-силно от нея, не отлагала. Заради действията й, днес бившият й не й говорел. Отношенията им били много обтегнати, но Григорова се радвала, че това не влияе на детето им. Кристина, която е на 13, получавала достатъчно внимание и от двамата си родители и започвала да свиква със ситуацията.

„Връзката ни с Атанас е кармична. Не мога да си го обясня по друг начин”, оправдала постъпката си модната шефка. Заради новия си мъж тя е склонна отново да роди, тъй като той няма свое дете. Не искала обаче да планира от сега подобни неща, а се оставяла отново на съдбата, която да реши какво ново да й поднесе.