Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт по-влюбени от всякога само три седмици след тайната си сватба, съобщава в. „Дейли мейл“. Звездната двойка се появи на церемонията на 16-та годишна G’Day USA гала - събитие под патронажа на австралийското правителство, на което бяха отличени за постиженията си в различни области австралийци, живеещи в САЩ, пише БГНЕС.

Това беше първата публична поява на Лиъм и Майли, които сключиха брак в тесен семеен кръг и далеч от медиите в края на миналата година.

Назрява жесток скандал в кралското семейство!

Звездата от „Игрите на глада“ беше отличен заедно с още трима австралийски актьори за постиженията им във филмовото изкуство. Лиъм мина сам по червения килим, но известната му половинка успя да се присъедини към него малко по-късно и изглеждаше сияеща до съпруга си.

Певицата обаче беше забелязана да разговаря усмихната с Пол Хоган - австралийския комедиен актьор, станал известен с ролята си на Дънди Крокодила. 79-годишната филмова легенда позира и за снимка с Лиъм и неговия по-голям брат Люк, който също беше сред присъстващите на галата.