Жителка на австралийския град Мелбърн, която се смята за живата кукла Барби, забогатя от продажба на еротичните си снимки, пише Daily Mail.

Бившата медицинска сестра Тара Джейн МакКоначи е похарчила около 100 000 австралийски долара, за да се сдобие с мечтаната външност. Тя е коригирала бюста си пет пъти, сложила си е импланти в дупето, променила е формата на носа си, сложила си е фасети и ботокс.

31-годишната красавица казва за себе си, че е лимитираната и подобрена версия на световноизвестната кукла.


 
МакКоначи планира да продължи с подобренията по тялото си. „Когато става въпрос за пластична хирургия, не мога да се спра. Това е невероятно пристрастяване. Искам отново да си уголемя бюста”, подчертава тя.Младата жена няма търпение отново да отворят международните граници, за да отиде при хирурга си.Освен да увеличи още бюста си, тя смята да промени цвета на очите и формата на клепачите, както и да повдигне линията на веждите си.След това иска да си сложи импланти в бузите си, да направи лифтинг и да си махне няколко ребра, за да намали визуално талията си.Бившата медицинска сестра има профил в платената социална мрежа OnlyFans и само за три дни е изкарала 10 000 австралийски долара от разголените си снимки.Тара признава, че не смята да се отказва от този начин за изкарване на пари. Освен това, тя има и профил в Инстаграм, където има над 80 000 последователи.