Херцогът и херцогинята на Съсеск посетиха в Рим разкошната сватба на дизайнера Миши Нону и петролния магнат Майкъл Хес, който е наследник на американския енергиен гигант Hess Corporation.


Британците обаче обсипаха с остри критики роклята на Меган Маркъл, която пристигна на тържеството в черна полупрозрачна рокля, пише в. Daily Mail.


Роклята от тюл на Valentino струва 11 000 долара. Британските специалисти заявиха, че шокиращият тоалет на херцогинята е нарушил етикета, защото на сватба не е прието да се ходи в черно. Сред другите звездни гости на церемонията бяха дъщерята на президента на САЩ Иванка Тръмп с мъжа си Джаред Къшнър, супермоделката Карли Клос, музикантът Пол Макартни, певицата Кейти Пери с Орландо Блум, британските принцеси Беатрис и Евгения. 

Изданието отбелязва, че именно булката е запознала принц Хари с Маркъл. Сватбата бе вдигната във вилата Aurelia, построена през XVII век.

След скандала с полетите с частни самолети херцогът и херцогинята на Съсекс пристигнаха в Рим с граждански полет, оставяйки малкия си син във Великобритания.