Миглена Каканашева пусна много странни видеа в социалната мрежа. На тях дизайнерката е с изгората си Румен Рончев, а имайки предвид, че той още е в ареста, то значи брюнетката претопля манджата.

Явно от чувство на носталгия Мегз показа кадри, на които двамата са в асансьор. Тя прави видео и го пита дали харесва жилетката й и защо „не й е наготвил“. Той пък я гали, мачка по лицето, целува и я нарича „селянче“.

След малко боричкане двамата напускат асансьора и следва въпросът от нейна страна „Тук ли живееш?“, с което се слага и край на серията от сторита.

Мегз движи с охрана след платената гаранция
 

След това обаче се появи и снимка, на която риалити героинята от „Черешката на тортата“, „Къртицата“ и „ВИП Брадър“ е написала „Още малко остана“. По всичко личи, че брюнетката е обзета от носталгични чувства за изгората си, особено след като двамата се скараха, а той все още е в ареста.

Съдът постанови мярка задържане под стража спрямо бизнесменът Румен Рончев,  който бе задържан и обвинен за обсебване и кражба на луксозен джип „Мерцедес“, собственост на лизингова компания, които са престъпления по чл. 206 ал.3 вр. ал.1 вр. чл. 20ал.2 вр. ал.1 от НК и по чл. 194 ал.1 от НК. Окръжният съд  намери, че и за двете деяния, вменени на обвиняемия, законът предвижда наказание лишаване от свобода. По делото са налице достатъчно доказателства, от които да се направи извод, че обвиняемият е съпричастен към вменените му деяния.
Според съда не е налице опасност обвиняемият да се укрие, но е налице  реална опасност от извършване на престъпление с оглед високата степен на обществена опасност на деянията.


Сред ужилените от Мегз има и популярни личности

Естествено гледането на делото не мина без драма, особено след появата на Мегз, която колабира пред погледите на десетки. Минути по-късно пред камерите тя заяви: „За всичко останало, не знам дали знаете, но тези неща се случват пред нотариус. Няма нищо незаконно. Във връзка с цялата помия, която се изписа върху моето име, мога да кажа, че преди месеци, когато фирмата умираше, щастливото семейство го нямаше. Сега, когато фирмата е стабилна и съм тук, за да уверя всички хора, с които работим – всички служители, клиенти и контрагенти, че фирмата е стабилна и не е била в по-добро състояние, е несправедливо хора, които толкова дълго ги нямаше, сега да искат да седнат на готовата софра и да се пишат за щастливо семейство“.

Дизайнерката многократно обещаваше да проговори по казуса, но уви, до момента не сме видели никакви обяснения от нейна страна.
Преди дни пък show.blitz.bg писа дизайнерката не е собственик на фирмата „Мегз“. Всъщност майка й притежава едва 1% от акциите, а останалите са в бившия й приятел Юлиян Ненчев. Е, може да не е директор в своята фирма, но пък стана ясно и според търговския регистър, че е собственик с мажоритарен пакет от акции на фирмата на Румен Рончев.

Каква ще е развръзката, дали Мегз ще се събере с бизнесмена, какви присъди ще получат и какво е обяснението за всичко случващо се, предстои да разберем през идните месеци.