Моделката от Instagram Джина Савидж e придобила популярност благодарение на ефектните си форми. Красавицата има поразително тънка талия и доста пищни бедра.

Но на някои снимки пропорциите се оказват дотолкова изкривени, че потребителите започват да се съмняват дали такова момиче наистина съществува.Този път потребителите бяха смаяни от снимката, на която момичето рекламира дреха за марката Fashion Nova. Джина си е пуснала косата, коленичила и си е направила замислено селфи, обичайно скривайки лицето си зад телефона.

Кадърът се появи в акаунта на компанията и на страницата на самия модел, предизвиквайки еднаква реакция.Потребителите не можаха да разберат къде е изчезнала част от гърба, която изглежда е била неумело отстранена с фотошоп. Много потребители просто се чудят какво изобщо се случва. А някои са нарекли моделката „кралицата на мравките“, решавайки, че изглежда твърде свръхестествено.

"Какво се случи с талията ти?", пита потребителят aleksy___. "Скъпа, изчезнала ти е част от гърба", пише пък lightninglegba1234. "Изглежда, че гърбът ти ще се счупи сега", констатира playdanksong. "Ти въобще човек ли си?", пита prodigy.the.mostВпрочем, впечатляващи извивки на моделката са се появили и благодарение на спорта. Момичето посещава фитнес залата пет дни в седмицата.

Превод и редакция: БЛИЦ