Юля Волкова, онази брюнетката от "Тату", днес празнува 35-ия си рожден ден, а от времето на създаването на легендарния колектив вече са изминали 20 години.  
 

2000–2001 г. 

Участниците в ансамбъла "Непоседи" Юля Волкова и Лена Катина, през 1999 година са изтеглени за създаването на дуета "Тату", изстрелял се към небосвода на славата през 2000-та година с песента "Я сошла с ума". За скандалния дует започнаха да говорят всички. 

Година по-късно се появява дебютния албум "С 200 в насрещното" и клипът "Нас не догонят".  

А още през 2003 година групата отива на "Евровизия", за да представи Русия с песента "Не вярвай, не се бой, не моли". Заема трето място. Червенокоската и брюнетката в костюми на ученички продължават да покоряват света, получават всякакви музикални награди.  

2005–2007 г.

Момичетата късат с продуцента си Иван Шаповалов и отричат лесбийските си отношения, популярността им спада рязко.  

2010–2013 г.

Момичетата започват соло кариери. Лятото на 2011 година Юля пуска две песни Woman All The Way Down и Rage. През 2012 година животът ѝ се преобръща. Певицата разбира, че е болна от рак на щитовидната жлеза. 

По време на сложна операция губи гласа си. Тя вече не може да пее, дори да говори.  

2016–2018 г.

Невъзможността да пее става огромен удар за Юля. През 2017 година тя претърпява уникална операция в Южна Корея за връщане на гласа си. Година по-късно се омъжва. "Сега вече категорично знам, че мечтите се сбъдват. Благодаря, Боже, за всичко", пише тя тогава в Инстаграм.  

2020 г.

За това време Юля успява външно да се промени доста. Работата не е само там, че тя видимо е "пораснала", но и в това, че се е увлякла по пластичните корекции и козметичните процедури: ботокс, надуване на устни, силикон в гърдите. 

Феновете обаче не спират да я обичат. Чакат връщането ѝ на сцена. 

Певицата към момента е претърпяла още една операция на гласните си струни и продължава да работи за възстановяването на гласа си.  Превод и редакция: БЛИЦ