Ася Капчикова е първата известна дама у нас, която може да се похвали със силиконови импланти с доживотна гаранция, пише "Телеграф".

Красавицата се сдоби с изкуствения си бюст преди няколко месеца. В медийните среди блондинката сподели, че никога не е имала комплекс заради малките си гърди и не това я е накарало да легне под ножа.

До момента на нашия пазар нямаше импланти с подобен сертификат и се налагаше жените да подновяват силикона си на всеки 15 години. „Моите гърди са с доживотна гаранция! Може би това беше една от основните причини да се престраша и да се подложа на интервенцията. Моите импланти на Bella Gel са най-качествените в световен мащаб“, споделя Капчикова.

Бившата на Криско е горда притежателка на рядко срещан клас импланти, а това не остана незабелязано от близките й приятелки в бранша. Дори се пусна слух, че вярната й дружка и тазгодишна победителка на конкурса Мис Плеймейт Маги Бадер се е свързала с лекарския екип на Ася, за да поднови силикона си.

Освен, че блондинката увеличи гръдната си обиколка, тя свали повече от 10 килограма и спечели позитивна оценка от страна на последователите, които я определиха като една различна миска, с реални цели и мечти.