Нова изгора има в живота си актьорът Ненчо Балабанов. От няколко месеца той има връзка със секси учителката по тенис Златка Петрова, твърди столичен ежедневник. 30-годишната пловдивчанка оплела в мрежите си имитатора на Бойко. За кратко време той хлътнал по чаровницата с дълги крака и не се отделял от нея.
Въпреки че все още крият връзката си от публичното пространство, новата звездна двойка често се появява по събития. Преди повече от месец Ненчо се появи със секси мацката по време на един от двубоите на Григор Димитров в София.

Водещият на "Господари на ефира" и Златка се запознали преди повече от година. Ненчо зърнал за пръв път новото си гадже на тенис корта, на който преподава знойната хубавица. Още щом я видял, Балабанов хлътнал до уши. Въпреки това той не предприемал нищо сериозно, защото имал връзка с Йоанна Драгнева. След като двамата се разделиха, Ненчо започнал все по-често да посещава тенис корта, на който преподава Петрова. Той прекарвал там часове наред, само и само брюнетката да го забележи.

Скоро секси учителката и имитаторът на Бойко се запознали, естествено, на корта. Актьорът разчупил ледовете между двамата бързо-бързо. Той постоянно ръсел лафове, на които сексапилната учителка се смеела на глас и бързо се отпуснала. Още при първия им разговор Ненчо решил да покани хубавата тенисистка на среща. Чаровната Златка била очарована от Балабанов и на момента се съгласила. Още на корта тя усетила, че има някаква тръпка към актьора.

Връзката между двамата се развила изключително бързо. Те постоянно били на разходки из природата, когато Ненчо няма представления. Актьорът за кратко време се влюбил до уши в учителката по тенис. Златка толкова много влязла под кожата на Ненчо, че той напълно забравил за бившата си изгора Йоанна Драгнева. Също това имитаторът на Бойко Борисов и новата му изгора играели тенис почти всеки ден. Покрай Златка Ненчо станал доста добър с ракетата в ръка. Той подобрил значително играта си. Тенис приятелите дори не искали да излизат срещу него на корта, защото не им оставял вече шанс.

Балабанов стана популярен у нас с имитирането на Бойко Борисов в интернет. Актьорът се превъплъщаваше в бившия премиер и говореше точно като него. Клипчетата му бяха истинска сензация в социалните мрежи и така Ненчо доби изключителна слава в България.

След успешните му имитации актьорът взе участие в риалитито "Като две капки вода". Именно по време на предаването започва любовта му с Йоанна Драгнева.  Двамата имаха бурна любов - ту се събираха, ту се разделяха. Няколко месеца преди да се разделят, усилено се говореше, че двойката е готова да предприеме следващата крачка, а именно да се оженят. Точно в този момент обаче Ненчо и Драгнева се разделиха. Според близките им приятели причина за края на връзката им бил трети човек, но и двамата публично отрекоха това. 

"Не сме заедно от няколко месеца. Оставаме си приятели и ще продължавам да си помагаме. Това, че не сме заедно, не ни вреди по никакъв начин. Няма трети човек в живота на нито един от двамата. В момента нямам нов мъж до себе си", каза Драгнева преди месеци, оповестявайки, че с Ненчо вече не са двойка.