Ники Кънчев реши да разкрие голяма тайна на Кали. Водещият на "ВИП Брадър" съобщи нещо, което певицата искаше никога да не споделя, за да не си признава важност.

Оказва се, че изпълнителката на "4-4-2" е дарила близо 3000 лева за болната Виви. Вече ви споделихме за милото момиче, което бори коварна болест, а десетки известни личности събират пари, за да й дарят живот. 
 

Ето историята на Виви: 

"Вивиян е 6-годишно дете. Расте и се развива нормално за възрастта си. Обградена е от много приятели, с които обожава да играе. В свободното си време обича да рисува, да реди пъзели и да плува. Животът й е пълноценен и красив до момента, в който изпитва общо неразположение, включващо висока температура, болки в корема и главата.

Приета е на 16.08.2018. за изследване в болница „Пирогов“, където се установява, че страда от невробластом в 4. стадий. Открити са още тромб и сраствания към панкреаса. Следват две животоспасяващи операции – една за отстраняване на тромба и втора за премахване на целия ляв бъбрек със слезката и по-голямата част от тумора. След направените изследвания се открива новообразувал се тромб, както и множество метастази в белия дроб и няколко в два абдоминални лимфни възела. Детето е пренасочено за лечение в Детско онкологично отделение в УМБАЛ „Царица Йоанна“ – ИСУЛ.

До момента са направени 2 химиотерапии от общо 6 курса. Борбата продължава, а Виви не се предава лесно. Тя посреща всички тежки интервенции с усмивка, защото мечтата й е да стане именно лекар, който спасява животи. Сега нейният живот е в ръцете на специалистите, които дават надежда за пълно излекуване тук или в чужбина. След като приключат и 6-те курса химиотерапия ще се вземе предвид нейното състояние и ще бъде решено последващо лечение. Родителите, за съжаление, не разполагат със средства, които да покрият транспортирането и скъпоструващото лечение на малката Вивиян, както и необходимите ежемесечни консумативи и лекарства."

Ако някой иска да помогне може да го направи по следните начини:

Възможни начини за дарение:

Банкова сметка - Банка

BIC : FINV BGSF

IBAN : BG37FINV91501317220466

Титуляр - Вивиян Валериева Костова