Елен Колева за първи път в живота си на популярна личност се похвали с младо гадже, което й подхожда и на външния вид, и на възрастта, пише "Уикенд". 
И сега обаче, като че вярна на навика си да си пада по мъже с минало, тя избра човек, който вече има един провален брак зад гърба си. Новият й любим Марсел Коен е бил женен
 

„Марсел се ожени, когато беше много млад. Имаше голяма любов със сестрата на известната треньорка по бокс Маги Чанева“, разказват хора от обкръжението на младия мъж. Те не са сигурни точно какво е станало с брака му и каква е била причината той да се разпадне, но така или иначе, към момента на срещата с Елен Колева Марсел вече е бил разведен. От това семейство на бял свят не са се появили деца, така че на актрисата няма да й се налага да бъде втора майка на завареничета. 

Имайки предвид, че по време на връзката си с Александър Найденов, известен още като Сашо Майонезата, актрисата живееше на семейни начала, тя също има зад гърба си разпаднал се полубрак. 

Според познати на Марсел той не е беден, но в никакъв случай не е от богатите. Така че, заживявайки с него, младата актриса не може да бъде обвинена в златотърсачество, както често се случва с нея.

Според неговия близък, той е златната среда между милионера Сашо Майонезата и интелектуалеца алкохолик Калин Терзийски. Марсел не е богат, но е с добро социално положение, не е интелектуалец, но е интелигентен и има същите духовни търсения като любимата си. Приятелите му са убедени, че в негово лице Елен най-накрая е намерила човек, с когото може да живее добре.