Тв красавицата Мира Добрева изнудва мъжа си Жоро Торнев за нова къща, пише "Таблоид".
Водещата от националната телевизия напира да получи ултрамодерен дом, който се върти спрямо времето. Къщата е способна да следва слънцето и така във всеки едни момент нейните притежатели да могат да се радват на естествена топлина.

Идеята за направата на къщата от бъдещето е на световноизвестния продуцент и инициатор на научни открития Хашим ал Гали. Засега не е ясно дали подобен проект може да бъде осъществен в България и кой би се нагърбил с реализацията му. Но Мира настоява да се радва на достойнствата му, още повече че напълно ги е заслужила. Журналистката дори засипва профила на Торнев във фейсбук с рекламни клипове на дома мечта, видя „Таблоид“. 
Само преди няколко месеца богатият режисьор Георги Торнев кръшна от семейното ложе и нанесе жестока обида на половинката си. 

„Мира Добрева прости изневярата, но сега ще използва големия си коз, за да си осигури тази невероятна къща“, шушукат из коридорите на БНТ. В последното издание на „ВИП Брадър“ Торнев бе един от съквартирантите в Къщата. За ужас на Мира рамо до рамо в шоуто бе и бившето гадже на мъжа й – Надя от „Елит“. По този повод в медиите тръгна клюката, че Добрева е поставила ултиматум на Жоро веднага да напусне предаването, за да не стига до крайности с актрисата от Видин.

По-късно се оказа, че слуховете за семеен раздор са силно преувеличени. Все пак русото изкушение от БНТ призна, че първоначално е приела „на нож“ идеята съпругът й, с когото имат 10-годишна връзка, да се включва във воайорското шоу.