Малко родни звезди могат да се похвалят с живота на дизайнерката Мегз, пише ХотАрена. Макар и рядко намираща време да живее от уж постоянно работене , когато реши да го направи, Каканашева го прави така че всеки да й завиди. Мегз се появи в лъскаво заведение на морето този уикенд с зашеметяваща дълга рокля, която цепка не скриваше много от краката й.
А деколтето, типично в нейн стил, бе почти до пъпа. Черешката на тортата обаче беше ултра модерното червено ферари, с което красавицата пристигна.

Всички гости на заведението се обърнаха когато мощният звяр паркира с много ръмжене. Но когато от колата слезе толкова малката на ръст и нежна Меги в тоалет като на холивудска принцеса всички останаха с отворени усти. Каканашева влезе в заведението, позабавлява се със свои приятели и си тръгна без драми поне този път.

Злите езици веднага коментираха, че колата не е на Мегз. Тя не би сменила Г класата си с толкова спортен и неудобен автомобил. А и само ден по-рано качи видео  от нея след интервю с Венета Райкова.