Актрисата Оливия Нютън-Джон беше принудена да отговори на недоброжелателни коментари за нейното здраве, които плъзнаха с последните месеци. Звездата от филма „Брилянтин“ заяви, че ѝ било изключително странно да чете информациите, че е на прага на смъртта, съобщава „Дейли Мейл“.
 

В телевизионно шоу 70-годишната Оливия, която не крие, че се бори с рак на гърдата в четвърти стадий и в момента е в терапия, заяви, че се справя чудесно и е оптимист за възстановяването си.
 
„Много странно усещане е да четеш, че си мъртъв. Затова си помислих, че трябва да хвърля светлина по въпроса, защото това ще продължава и ще стане по-зле. Затова заснех видеоклип, в който казвам, че слуховете за смъртта ми са силно преувеличени. Все още съм тук и се справям чудесно“, каза тя.
 
„Справям се наистина добре. Всъщност, направих си някои изследвания и съм добре, благодаря. Мечтата ми е да успея да се преборя с рака в този живот“, споделя тя.
 
През май 2017 година Оливия получи диагнозата рак на гърдата за трети път, повече от 20 години след първата си диагноза. Вторият път тя води тайна битка със заболяването през 2013 година.

Превод и редакция: БЛИЦ