Антония Петрова-Батинкова и съпругът й Ивайло Батинков са в трепетно очакване на първородния си син. „Мис България” 2009 е в деветия месец от бременността си и вече няма търпение да прегърне детето си, а бъдещият татко май е по-развълнуван и от нея. Но както изглежда на света няма нито човек, нито сила небесна, която да помрачи щастието им, макар такъв опит да бе направен преди броени дни. Двамата избраха show.blitz.bg, за да споделят ексклузивно реакцията си след поредното скандално писание.

В скорошна публикация на столично издание се твърди, че „мръсен договор прецаква Антония Петрова при развод и тя няма да получи нищо, ако разтрогне брака си с Ивайло Батинков, защото бизнесменът се е подсигурил добре, като е включил клауза в предбрачния договор, според която Антония няма право на дял от бизнеса му”. Статията, разбира се, бързо обиколи публичното пространство, предизвиквайки всевъзможни коментари.

Обикновено Антония рядко дава обяснение на публикациите за себе си, но този път реакцията й бе светкавична – не само нейната, но и на съпругът й Ивайло! Причината са откровено неверните твърдения, според тях, които, както казахме, вече се цитират навсякъде в публичното пространство.

Двамата си обясняват всичко това, което се случва в точно този съкровен за тях момент с факта, че в живота им има много наранени бивши половинки, които явно всячески се опитват да си отмъстят.

Вижте цялата истина за отношенията на Антония и Ивайло Батинкови само в show.blitz.bg!