Комедийната актриса Албена Михова напълно е забравила връзката си с рокаджията Тома. Звездата от „Полицаите на края на града” е решила, че иска да си живее живота и няма време за глупости, пише "Уикенд".
След като заради музиканта загуби толкова ценни години, сега Албена се е отказала от идеята да създава пак дом с някой мъж, а се е хвърлила по флиртоове. 

Празничните дни издадоха, че блондинката пак е намерила любовта, макар и досега да го е пазила в тайна. Актрисата се появи в компанията на русокос брадат младеж, с когото изглежда доста близка. Макар да не показват твърде много интимности публично за сега, според близки до комедиантката, това е новият мъж в живота на Албена. 

„Тя не иска да се шуми твърде много около нея. Животът й сега тъкмо се поуспокои, та не и трябват пак драми и сплетни”, издават нейни колеги. 

Михова вече нямала претенции да присъства в обществото с каквото и да е различно от работните си постижения, след историята с Тома, с когото доста показно се събраха и след това разделиха. За това държала на дискретност от страна на партньора си и само отвреме навреме намеквала, че интимният й статус е „ангажирана”.  

Покрай Албена никога не са липсвали мераклии, но нейната непокорност и дух ги плашела ужасно. След като бе зарязана след почти 6 години връзка с рокаджията Тома, блондинката завъртя главите на няколко ухажора. Никой от тях обаче не успя да укроти нейната напориста природа и в крайна сметка да остане с нея за повече от няколко месеца. Малко след като музикантът се появи с младо гадже, Албена му натри носа забивайки футболист. И с него обаче комедиантката не откри пълната любовна хармония. Замени го с фитнесджия, после с друг доста млад мъж и така покрай името й се завъртяха доста влюбени мъже.  

„Тя не си търси сериозно гадже. Живее ден за ден. Късно и е за сватби и още деца. Синът й вече е тийнейджър и тя няма никакво желание да му ражда братчета или сестричета”, разкриват близки до актрисата. 

Самата Албена от дълги години намеква в свои интервюта, че има съвсем различни планове за бъдещето си от бутането на бебешки колички. Веднъж изгледала сина си, нямала намерение пак да се заробва с нови задължения. Това отхвърляло всякакви възможности да направи семейство с някой по-млад от нея мъж. 

Всеки от ухажорите й в един момент започвал да говори, че иска да има наследници, а за актрисата такъв план изобщо не бил изгоден. Тя харесвала работата си, имала намерение да се натовари с нови ангажименти. За това всякакви сериозни отношения никак не били подходящи. Изборът да си остава у дома, за да отглежда наследници напълно противоречал на здравия разум и никой мъж не можело да промени това. Най-голямата й мечта да има своя собствена актьорска школа вече е реализирана и там комедиантката разходва енергията си в грижи за деца. Възпитаниците й били като нейни собствени отрочета, при това без да се налага да ги е изгледала от бебешката количка.  

Точно това отричане от бебешките задачи обаче, се оказа проблем във връзките й. Дивата актриса не искала мъж, който да й внесе нови задължения в живота, а да й носи само наслада. Такива обаче били доста по-млади от нея. Повечето й връстници имали нужда точно от жена-съпруга, каквато Албена не желаела да става. Всъщност точно тази роля в живота комедийната звезда избягвала да изпълнява. Липсата на интерес в тази посока я раздели с нейната последна голяма любов Тома Здравков. 

Музикантът, с когото се запознаха във „Великолепната шесторка” все пак искал да създаде свое дете и настоявал с Михова да се заемат с тази задача. 

Двамата имат  разлика от  повече от 10 години във възрастта си и за да станат родители не можело да отлагат дълго. Актрисата обаче все си намирала повод да избяга от неудобната тема, та дано по-скоро да го откаже от налудничавата му идея. За това и макар да приела за предателство изневярата му с много по-млада жена, Албена я очаквала. 

„Тя напълно го е забравила след толкова години. В началото беше много разстроена и дори се вайкаше, че ще остана сама до последно. След това обаче се поокопити и видя, че има много риба в морето”, издават запознати.