Хайди Клум си навлече гнева на мрежата заради палав кадър от почивката си. 46-годишният супермодел се наслаждава на живота в компанията на младия си съпруг - музиканта Том Каулиц.

След като вече не е нужно да крие връзката си, красавицата не спира да споделя в Инстаграм снимки от медения си месец в Италия.

Сред многобройните снимки и видеа на влюбената двойка, демонстрираща венчалните си халки, вниманието на потребителите бе привлечено от горещ черно-бял кадър.На него Хайди позира на яхтата както майка я е родила, опитвайки се да прикрие прелестите си с хавлиена кърпа. „Всичко, което виждам, е море”.Немските й фенове  побързаха да отбележат колко добре изглежда. Англоговорящите обаче се оказаха доста остри в изказванията си.

"Всичко, което виждам, е криза на средната възраст", отбелязва Mavii_ladyy."Да, всички сме наясно, че имаш гърди. А сега ги скрий и не карай децата си да се срамуват от теб. Какъв пример ще им дадеш?", пише Ingrid_ericsen.
 
"По дяволите, Хайди, това не ти е новият брой на "Плейбой"", отбелязва Dj_white_tip.
 
Някои от почитателите на супермодела опитаха да защитят идола си, но много малко потребители се вслушаха в думите им. Голяма част от коментаторите са категорични, че многодетни майки на нейните години не трябва да се държат по този начин в социалната мрежа.

Превод: БЛИЦ