Заможната американска наследница, която беше в центъра на медийни скандали преди повече от десетилетие и водеше популярно риалити шоу преди Кардашиян да я измести, реши да се върне към семейния си бизнес.

Известната актриса и модел Парис Хилтън иска да купи малък планински курорт в живописна югозападна Украйна, за да провежда там конкурс за красота, съобщават осведомителните агенции.

"Страните са близо до постигането на споразумение, но все още обсъждат подробностите около сделката. Очаква се да завършат продажбата и догодина "Деренивска купел“ (името на курорта) да бъде домакин на един от най-популярните конкурси за красота в света, каквато е идеята на Парис“.

Това отбелязва украинската агенция Ukrinform, позоваващ се на свои източници в САЩ.

Комплексът включва не само луксозен хотел, но и развлекателен център и спа център, както и екопарк и минерални извори.

Парис Хилтън, дъщеря на основателя на Hilton Hotels, се превърна в едно от най-разпознаваемите момичета в началото на 21 век, поради многобройните си скандали, както и участията си в риалити програми.

Хилтън се опита да започне певческа кариера, но не беше особено успешна. Сега тя печели пари както със свои бизнес начинания, така и с публични участия по клубове и обществени събития.