Актьорът Брадли Купър и супермоделът Ирина Шейк вече не са заедно. Това съобщава сп. „Пийпъл“, позовавайки се на информиран източник.
 
44-годишният Брадли и 33-годишната Ирина официално са решили да прекратят връзката си и в момента се договарят за попечителството над дъщеря си Леа де Сен, която се роди през март 2017 година. Двамата бяха заедно в продължение на четири години.
 
Представители на двете звезди засега не са откликнали за коментар.
 
Проблемите на двамата започнаха покрай тазгодишната церемония по връчването на наградите „Оскар“. Мнозина порицаха Купър, че върти любовна афера с поп звездата Лейди Гага, с която си партнира в хитовия филм „Роди се звезда“. Публиката буквално полудя след изпълнението им на песента Shallow по време на церемонията.


 
Тогава певицата обясни, че с Брадли са пресъздали парчето в образите на персонажите си Али и Джак, защото и двамата са артисти, желаещи да поднесат най-доброто възможно изпълнение.
 
„От тази гледна точка беше важно и да сме свързани през цялото време. Когато изпълняваш любовни песни, искаш хората да се чувстват по този начин. Аз съм творец. Мисля, че си свършихме добре работата“, опита да тушира слуховете в шоуто на Джими Кимъл тя.
 
Купър също твърди, че отношенията им са само приятелски.

Превод и редакция: БЛИЦ