Шарлот Роуз от Есекс, Англия, мечтаела да стане ветеринарен лекар и дори постъпила в университет, но отложила обучението си за една година. В този момент на момичето било предложено да работи като кинолог в полицията и тя се съгласила.

Скоро обаче тя осъзнала, че това място не е подходящо за нея. Момичето усетило натиск от колегите си от мъжки пол и разбрала, че там няма да постигне много, информира "Дейли Мейл".

Година по-късно Шарлот напуска професията си и започва да работи като моделка: тя рекламирала бельо и луксозни спортни автомобили. А през 2016 г. й било предложено да се присъедини към новосъздадения уебсайт OnlyFans, където може да се печелят пари от откровени кадри.Отначало момичето реагирало на начинанието без особен ентусиазъм, но след това започнала да отделя 14-16 часа на ден за създаване на създаването на горещите фотографии, което бързо дало плод. Брюнетката започнала да печели до 150 хиляди британски лири на месец и бързо станала милионерка.

Шарлот обаче е заявила, че публикува относително прилично съдържание, което не излиза от рамките. Именно затова много фенове я обичат.


Шарлот, докато работи в полицията

27-годишната моделка е отбелязала, че й харесва да работи за себе си и да няма шефове. Същевременно момичето посвещава почти цялото си време на професията си, дори и когато си вземе "отпуск".

"Всички смятат, че OnlyFans е просто порно, срещу което нямам нищо против, но лично аз не правя съдържание на това ниво. Имам верни фенове, които ми казват, че ще напуснат страницата ми, ако стана по-откровена. Преуспявам, като се различавам от всички останали", споделя британката.Въпреки огромните суми по сметката, Шарлот не бърза да води луксозен живот и безразсъдно да харчи пари. Вместо това тя инвестира в недвижими имоти и е стартирала собствен бизнес.

Но тя все пак не е успяла да устои пред едно нещо: от детството си мечтаеше за лилаво Lamborghini и си го купила за 256 хиляди лири.

Превод и редакция: БЛИЦ