Порнозвездата Дакота Скай, която преди няколко седмици си навлече гнева на мрежата заради разголена снимка на фона на графит с Джордж Флойд, е починала в САЩ на 27-годишна възраст, пише Daily Mail.

Актрисата, чието истинско име е Лорън Скот, е открита мъртва в дома си в Лос Анджелис в сряда. Въпреки че официалната причина за кончината й не се съобщава, жена, представяща се за нейна леля, заявява, че до трагедията може да се е стигнало заради злоупотреба с психоактивни вещества.„Лорън беше от изключително лошо семейство, свързано с наркотици, алкохол, физическо, емоционално, словесно и сексуално насилие.Тя почина почти две години след смъртта на майка си - по-малката ми сестра, която беше причинена от пристрастяване и алкохолизъм", разказва пред US Sun Линда Ардън.Жената добавя, че Лорън е била преследвана от „гласове в главата си”.


 
През май 27-годишната актриса сподели разголена снимка пред графит, посветен на Джордж Флойд, който миналата година бе убит от полицаи в Минеаполис, а смъртта му доведе до масови протести.  Въпреки че снимката, която младата жена качи в мрежата, бе цензурирана, тя предизвика вълна от възмущение. Мнозина сметнаха поста й за неуместен и я затрупаха с гневни коментари.