След като "скандалната снимка" се появи в интернет и общо взето всеки със задник и мнение можеше да изкаже своето възмущение, предлагаме на аудиторията цели 5 причини, поради които един човек на 66 може да бърка под капака, полата и други метафори за ръкоблудството (ако изобщо е имало такова), пише menhotnews.bg.
Категорични сме, че нещо подобно, особено сред мъжката среда, заслужава искрено одобрение, овации и аплодисменти, все пак колко на 66 ще имат тази възможност? Колко? Питаме? Кажете! Ето няколко скромни версии:

1. Имайки предвид, че г-н Алексиев играе ролята на лекар в "Откраднат живот" е много възможно да е натежала хипократовата клетва, с която съвсем спокойно има правото да пипа и гледа навсякъде - нека не забравяме, че лекарите пипат с ръка, а на полеви условия няма време за коментиране и пазене на личното пространство. Не можете да знаете какво се е случило на бедната Ивана Бобойчева в този момент. 

2. Сериозната разлика във възрастта може просто да показва едни по-топли бащини отношения, които в този случай са форма на надзор. Например, г-н Алексиев просто е искал да провери дали младите все още носят гащи, колкото и да не искаме да го казваме - повечето вече не носят, тяхното си е оправдание за гащи. Не се притеснявай, чичо Стояне, ние също сме изумени.

3. В онези моменти, когато служебното се смеси с приятното, започват да работят различни договори, които забраняват отношенията на работното място. И ако кончето се окаже гладно, това означава ли, че няма да има бонуси по договор? Възрастният актьор може би просто се опитва да разгадае намеренията на своята колежка и по този начин да наложи нови граници. 

4. Метафорично Стоян Алексиев е Хю Хефнър на българското кино и театър. Тук няма какво повече да кажем! 

5. Г-н Алексиев просто е усетил, че му вибрира телефона, но вместо да нацели своя джоб, бръкнал някъде другаде. Можем ли да го виним, можем ли? Не! Следователно седим, мълчим и се молим на същото чудо, когато чукнем 66-те! Ако изброените версии не ви харесват, тогава измислете ваша собствена или просто пуснете и това да мине. Едва ли ще излезе нещо добро от цялата спекулация, все пак сме мъже, имаме солидарност, че и благородство. Продължаваме напред и не се занимаваме с цялата допълнителна драма.