Принц Хари е готов да започне новия си живот със съпругата си Меган Маркъл и сина си Арчи, след като пристигна от Лондон във Ванкувър с цивилен полет.  


Принцът бе целият в усмивки, след като пристигна на остров Ванкувър, за да започне новата глава в своя живот. 

Лицето на херцога на Съсекс сияеше при вида на съпругата му Меган Маркъл, която го чакаше на задната седалка на автомобил. 

Двойката бе разделена 11 дни, преди семейството отново да се заедно, след като принцът приключи с последния си ангажимент в качеството си на кралска особа. 

Меган вече смело тъпче кралските забрани! Папарашки СНИМКИ


Пътник на самолета, в който се е прибрал Хари в Канада, разказа пред редица британски издания, че принцът е изглеждал "уморен и възбуден" преди самолетът да кацне. 

"Хари бе един от първите, които слязоха от самолета. Носеше сам чантата си. Виждаше се, че той бе изморен и превъзбуден от дългия полет от Лондон.

Виждайки колата обаче, настроението му веднага се промени. Мисля, че в нея бе Меган. Който и да е бил, той много се зарадва от това", разказа жената.  

Хари бе закаран с всъдеход от летището до имението, в което двойката живее от ноември насам на остров Ванкувър. Пътят отнема 5 минути. 

Завръщането на Хари във Ванкувър стана само дни, след като той и Меган успяха да постигнат споразумение с Кралицата по оттеглянето си от кралското семейство.  

Превод и редакция: БЛИЦ