Момичета може и да си мечтаят да бъдат принцеси, но за една 18-годишна девойка мечтата се сбъдна на рождения ѝ ден. Даника Кармелина – балерина и бъдещ лекар от Филипините, отбеляза навършването на пълнолетието си с пищно парти на тема „Лебедово езеро“ и 170 гости.
 
Цялото удоволствие струвало близо 30 хил. долара, съобщава „Сън“.
 


Даника, която винаги е искала да играе в „Лебедово езеро“, сменила два дизайнерски тоалета. На тържеството имало 5-етажна торта, а мястото било украсено по-пищно и от сватба. Подготовката отнела месеци.
 
Двете изящни рокли били за главното събитие и за афтър-партито. Първата била дело на известен дизайнер в тон с темата на събитието.
 


„Работихме заедно, за да създадем тази визия. Струваше около 8000 долара и беше перфектно. Никога няма да я нося отново, искам да я запомня като роклята от рождения ми ден“, споделя филипинката.
 
Втората рокля е черна, изчистена и е била за момента, в който по-възрастните гости трябвало да си отидат и тя и съучениците ѝ можели да танцуват на воля.
 


На тържеството Даника изпълнила балетен номер за гостите заедно с оркестъра. После започнала да отваря луксозните си подаръци. След това имало игри и викторини, а победителите получавали ваучери за дизайнерски магазини.
 


Даника планирала големия ден още откакто била малко момиченце. Родителите ѝ винаги ѝ обещавали да направят партито на живота ѝ. Бащата е инженер със свой бизнес във Филипините.
 


Превод и редакция: БЛИЦ