Актьорът Руслан Мъйнов най-после откри тайната на отслабването. Певецът сваля килограми, като добавя към храната си една проста съставка — куркума, пише столичен ежедневник.
За броени седмици артистът е свалил впечатляващото си коремче и днес изглежда много по-добре. Мъйнов е премахнал излишните килограми, след като започнал да се храни с куркума.

Екранният Спас Лютов от „Столичани в повече” хапва само подбрани ястия, които гарнира с екзотичната подправка. Освен това си забърквал различни отвари, които дават очевиден резултат.

От диетата актьорът отслабнал видимо и бузите му вече почти ги няма. Коремът му също е прибран, а самият той много внимава за здравето си.

Руслан от години насам се кани да премахне излишните килограми, но все не му се отдаваше.Преди време обаче актьорът открил средство, с което за кратко време да отслабне.

Той спазва стриктна диета и резултатът е повече от видим. В новия сезон на „Столичани в повече”, Мъйнов приковава погледите към себе си, след като се появи драстично отслабнал.

Освен че набляга на куркумата, актьорът и певец се храни и с джинджифил. Тази подправка също е дала резултат в свалянето на килограми, за изпълнителя на „Дърт козел”.

Откакто спазва новия режим артистът вече държи на здравословния начин на живот. Той избягва да слага в устата си мазни храни, тъй като го е страх отново да не напълнее.

Някои от верните приятели на актьора споделят, че той се решил да отслабва, след като се раздели с гаджето си — актрисата Анелия Луцинова. След три години заедно те сложиха край на връзката си.

А актьорът явно е решил, че трябва да отслабне, за да намери любовта на живота си.