Кой каза, че на фолк певиците не им сече пипето? Вестник "ШОУ" разкрива имената на 5 фурии, които развяват диплома за висше образование, че дори и с магистърска степен.
Мария
 
Топ певицата на Пайнер Мария се записа в Нов български университет, където усърдно заляга над учебниците по „Продуциране“ и „Музика“. Пеенето учи в майсторския клас на Етиен Леви, пише „ШОУ“. Всъщност Мария е една от малкото певици, които специализират тясно в музиката.
 
Кали
 
Кали например също има висше образование, но по Философия. Тя има и завършена магистърска степен по Психология. Така фолк певицата се застрахова, че когато един ден чалга сцената й „отеснее“, винаги може да стане психолог.
 
Райна
 
Психология е голямата страст и на Райна. Всъщност първоначално Пилето записва „Елинистика“ в Нов Български университет, но после се прехвърля в другата специалност. Любопитна подробност е, че преди да започне кариера в Пайнер, Райна е била професионален модел в продължение на 5 години.
 
Малина
 
Произхождайки от семейство на ветеринари, Малина завършва Ветеринарна медицина, но така и не се развива в тази област. Все пак, разкрива, че преди време й се наложило да лекува тежко болен кон и дори го излекувала!
 
Ивана
 
Втори вариант за професионално развитие има и Ивана. Певицата на народа може да е спокойна за старините си, тъй като е дипломиран икономист. Тя е най-добрият счетоводител във фолка и знае как отлично да управлява парите си. Неслучайно Ивана няма една провалена инвестиция и не разчита изцяло на доходите си от Пайнер.

ОЩЕ ГОРЕЩИ СВЕТСКИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ"!