Чалга динозавърът Милко Калайджиев е решил да се погрижи за външния си вид. Няма вече следа от жълтите му зъби, които се подаваха изпод мустака му. По време на участието си в клуба на Николета Лозанова и Ники Михайлов той не спря да се усмихва, а белотата на зъбите му не остана незабелязана.

Въпреки новата фасада на устата си Милко категорично отказва да се раздели с емблематичния си мустак. Именно чрез него стана разпознаваем и често е обект на имитации в различни комедийни предавания. Неслучайно бе един от малкото фолкизпълнители, чийто образ бе имитиран в култовото шоу „Като две капки вода“.


Дни след като погреба доведения си син, Емилия...

Похвално е, че Бате Милко е решил да си сложи фасети. Той и колежката му Камелия се отличаваха с неприятно оцветяване на резците, но и при двамата това е минало.


Пайнерският певец наближава пенсионна възраст (Милко е на 66 г. – б.а.) и е помислил отрано за проблемите, които може да му създадат зъбите. Предпазва се отрано, за да не го сполети съдбата на колегата му Сашо Роман. Изпълнителят на „Мой ангеле“ прахоса хонорарите си през годините и в момента пее за жълти стотинки, от което не му остава да задели за зъби. Всичките му зъби са опадали и вече почти нищо не му се разбира, като пее. Така и не може да събере пари и да си направи изкуствени, а продължава да се мъчи. Все по-разочаровани са и дългогодишните му почитатели, които чакат всяка негова изява с голямо нетърпение. Те коментират, че участията му са под всякаква критика.


Не така стои въпросът с Милко Калайджиев, който се оказа безспорно най-големият купонджия. Заедно с колежката си Мира взривили Студентски град и накарали всеки човек в клуба да танцува и да се забавлява от сърце.

 
ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!