Чакат ли второ бебе Деян Донков и Радина Кърджилова? Този въпрос си задават всички техни колеги от арт средите, след като актрисата изчезна от светския живот в София, пише вестник "ШОУ".
Освен това актрисата отказва всякакви роли, свързани с по-голямо физическо натоварване. Или разголване на повече плът.

Малкия Христо се появи на бял свят през юни миналата година–в деня, в който таткото на Деян Донков направи своя режисьорски дебют с предпремиерата на „В очакване на Годо”.

Тогава двойката до последно пазеше в тайна кога ще е появата на наследника им. Малко повече от половин година след раждането му, Радина отново е на вълна бременност.

Според запознати, актрисата се надява и второто бебе да е момче. А откакто са станали родители, двамата са просто неузнаваеми.

Кърджилова дори наскоро сподели, че е възхитена от Донков–той не само я отменя в грижите за малкия Христо, но често сам изявява желание да се грижи за него. Тя просто не можела да повярва, че той може да е толкова отдаден и добър баща.

По всичко личи, че няма и помен от грозните сцени и скандали, които актьорското семейство си устройваше преди време. А сега младата мама е решила да си роди и втори наследник.

Двамата се чувстват спокойни за бъдещето, тъй като нямат и финансови проблеми. Наскоро се шушукаше, че двойката има затруднения, а банки и финансови институции не спирали да им звънят заради неизплатени кредити.

Оказа се, че подобно нещо няма, а Деян и Радина са много добре обезпечени. Неотдавна актрисата получила хонорар от 5–цифрена сума за участие в нов български филм, а половинката й се уредил с впечатляващо възнаграждение за участие в хитов сериал.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!