Щерката на Гала – Мари Константин, ще се изявява скоро в хитов уеб сериал. Зоркото око на народното издание видя интро в мрежата, на което ясно се вижда как Мари пуска в ход чара си, изкушавайки с усмивка свой връстник.

Трудно бихме предположили, че това не е Мари, сравнявайки кадрите с реални нейни снимки в мрежата, въпреки че не изключваме версията все пак тя да има своя двойничка. Засега нито младото момиче, нито майка й намекват за новото предложение, което обаче съвсем скоро ще стане публичен факт.

Лейди Гага разголи гръд без сутиен в странно облекло, всички я подиграха жестоко!
 
Става дума за новия студентски уеб сериал „Унилайф”, който ще се излъчва по Vbox7. Оказва се, че той е своеобразно продължение на успешния тийн сериал „Не така, брат”, чийто герой Мишо стана особено популярен във виртуалното пространство.
„Аз съм Мишо – онзи, задръстеният, с готиния брат. Пак съм себе си, нямам гадже, но този път, освен суперинтелигентен, съм и направо супер. Готов съм за ново начало. Студент първа година в престижния Американски университет в Благоевград, където никой не знае за срамното ми минало и се очертава едно славно бъдеще. Този път имам суперплан – яко учене, яки тренировки и никакви мацки… те само ме разсейват”, казва в заставката Мино Караджов (Мишо в сериала, б.а.) А една от „мацките, които ще го разсейват” явно ще е именно Мари Константин. И май
 
това е кинодебют за чаровната брюнетка
 
Симпатична подробност е, че ако самата Мари реши да стане нечий двойник, със сигурност вече има на кого. Тя може много успешно да замести световноизвестната актриса Дакота Джонсън (изиграла Анастейша в лентата „50 нюанса сиво”, б.а.). Визуалните прилики помежду им са потресаващи! 20-годишната Мари има не само същото излъчване, но и същия тип прическа, с каквито виждаме и Дакота Джонсън. Даже и усмивките им са едни и същи.

Падна огромната тайна на принц Хари! Мистерията защо носи черен пръстен е разкрита!

Така съвсем скоро цялото семейство на Гала ще бъде на екран – тя, дъщеря й Мари и възлюбеният на тв водещата – Стефан, който в момента е част от ВИП съквартирантите в Къщата на „ВИП брадър”.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!