Никой не е застрахован от това да стане жертва на чуждата злоба или ревност и да понесе юмруците на яростта. Редица родни звезди носят не само телесните си повреди, но и душевните, които не могат да забравят лесно. Бройката на посинените ни родни красавици със сигурност е голяма, но много малко от тях имаха смелостта да си признаят публично за сполетялата ги трагедия. Ето кои са най-фрапантните посегателства срещу родни красавици.

Катрин Вачева

Моделът Катрин Вачева е един от най-ярките примери за физическо посегателство. Тя доста нашумя покрай неприятен случай. Катрин бе жестоко пребита и държана затворена около 10 часа от футболиста Орлин Орлинов. По-късно и други жени споделиха, че са имали подобни проблеми, но само брюнетката се захвана да го съди.
„Беше много тежко дело. Доста безобразно се държаха разследващите през тези 4 години. В крайна сметка истината възтържествува“, похвали се Вачева след края на делото.
По време на делото красавицата получавала и заплахи от различни хора. Самият спортист не се е свързвал с нея, освен с няколко sms-а след побоя с надеждата да не се стигне до полиция. Иначе двамата са се засичали на различни места, но никога не са си говорили.
"Никога не е имал към мен директно сексуални намеци, държеше се приятелски и мило, просто се промени. Според мен има някакви психически проблеми. В момента, в който ме качи насила в апартамента си, буквално на гръб, побоят беше час и половина, след това не ме пускаше да си тръгна. Наложи се да си правя пластични операции, защото имах счупени кости в носа и трябваше да се намести", подчертава пострадалата.

 

Сани Алекса

Финалистката от музикалното състезание „X Factor” Сани Алекса шокира феновете си в социалната мрежа, след като пусна снимки, на които се вижда, че е жестоко пребита от гаджето си. Тя написа: „Любовта на живота ми ми причини това. Швед… Искам справедливост…“.
Наложило се родната певица да постъпи в болница, след като шведското й гадже Sammy Key Swärd я смлял от бой.
"На 10 срещу 11 юни 2017 г. се карахме на прибиране от сватба. Знаеш как един скандал ескалира от нищото. Хората се държаха на самата сватба много грубо с мен. Младоженецът ме караше да им пея, а приятелят ми просто седеше и слушаше. Питах го няма ли да ме защити, но той мълчеше. Бяхме се карали за шведа, който ритна камериерка тук в България. Той не вярва на медиите тук. Като се замисля ние се карахме само заради българите. Той ни обиждаше, че сме цигани", призна тя.
"Наричал ме е курва. Говорих с бившата му приятелка, тя каза, че той е алкохолик. Тя ми каза като пие, да ходя в другата стая, аз обаче не ходя, аз говоря и се изправям с лицето си пред проблемите. Алкохолът е нещо много лошо. Ние постоянно пътувахме, за да не е в депресия той", каза Сани. 

 

Дебора

Случаят с побоя върху фолкпевицата Дебора е най-пресен. Трима непознати мъже я нападнали пред дома й. Това тя разказа пред Гала в предаването „На кафе“, където се появи на сутринта, обляна в сълзи, с посинено око и цялата в рани.
Според изпълнителката тримата мъже са изпратени от бившия й приятел. Той многократно я пребивал от бой. „Беше ме страх да подам жалба, защото той ми обясни, че ако се оплача, ще ме залее с киселина“, казва още тя.
Тя се съмнява в него, тъй като в Къщата на Биг Брадър сподели на съквартирантите си, че е бита от него и дори му каза името.
Заради психическия тормоз, на който е била подложена в продължение на няколко месеца, тя отключва паник атаки. От Брадъра обаче я изкараха неконтролируема алкохоличка, което я срина до основи.
"Имам психически проблем, а те изкараха, че съм алкохоличка. От пет години имам панически атаки и смятах, че когато пия алкохол, ще се оправя. В Къщата започнах да получавам отново такива атаки и затова си позволих да пия, но не постоянно", разказа през сълзи Дебора.

 

Жана Бергендорф

Певицата Жана Бергендорф дори бе задържана от полицията заради битов скандал. Тя и гаджето й Лео се карали, след което продължили да раздават юмручно право.
Слуховете гласят, че Жана била в комоцио и огромни хематоми по тялото си, които по-късно прикриваше с дълги панталони и шалове. Комшии на Жана разкриват, че от апартамента й редовно се разнасяли викове и крясъци, което станало и причина за намесата на полицията. Съседите не изключват възможността Лео редовно да е пребивал половинката си.
Бергендорф е известна с редица куриозни случки и битовите скандали са само малка част от тях. Преди време певицата направи ПТП, а от кръвната проба стана ясно, че е надрусана. Жана имаше смелостта да излезе и да признае, че е зависима от наркотиците и дори лежа в специализирана клиника. Само тя си знае през какво е преминала и дали всъщност го е преодоляла или все още се поддава на изкушението да оправя настроението си благодарение на упойващите вещества.

 

Яна Маринова

Актрисата Яна Маринова е преживяла нещо ужасно на тийнейджърска възраст. На 16 години попада в графата „жертви на домашно насилие“.
"Още от 12-годишна се мотаех по улиците и не можеха да ми хванат спатиите. Нормално бе, че попаднах в лоша среда. На 16 се влюбих в най-готиното момче от квартала. Тогава попаднах в графата на "жертви на насилие". Не го преживях особено тежко. Заради навика си към високия адреналин го приемах като нещо интересно, което ми се случва. Всичко започна с шамар. Това продължи 8-9 месеца. Най-накрая ме простреля. Не искам да го извиня, той беше просто ревнив. В държавата беше нормално да се стреля по улиците", призна Маринова.
"Той беше пил или взел наркотици, започваше някаква параноя и избиваше в насилие. Помня гнева - нещо, което е като животно и няма никакви думи или нещо, което да може да го укроти. Чисто физически беше по-силен от мен, а аз нямах достъп до оръжие да му отвърна. Знаех, че трябва да намеря начин да избягам. Като ме простреля в крака ме остави в болница и избяга", разкри тя.

 

Жени Калканджиева

Евгения Калканджиева също бе нападната и жестоко бита преди няколко години от двама пред офиса на фирмата си. Според нея те са били наркомани, а тя случайна жертва. След побоя бе отстранена част от далака на хубавицата, а по тялото й останаха множество следи. Тогава се заговори, че Маргина стои зад това нападение, но Калканджиева категорично отхвърли тази версия.
Шестата по красота пази „скъп“ спомен от нападението – огромен белег на корема. Макар че не страда от излишни комплекси, синеоката красавица никога не е искала да заличи следите от огромния разрез върху тялото си. „Не ми пречи. Това си е моят белег. Кой друг има такъв?! Той ме прави уникална!“, категорична е Калканджиева.
За пръв и последен път Жени гордо показа белега си на модно ревю на Жени Живкова през 2002 г., обличайки полупрозрачна рокля.

 

Радина Кърджилова

От много време има съмнения, че Деян Донков посяга на любимата си Радина Кърджилова. Колеги от театъра често я виждали да идва посинена на работа. Дори ставали свидетели на разгорещени скандали между влюбените, които използвали съблекалните на театъра за бойно поле. Радина ходела с наведена глава и се срамувала от колеги, почитатели и най-вече от семейството си.
Говори се, че признала на баща си, когато шамарите на Донков прераснали в истински юмруци по цялото тяло. Има слухове, че подала сигнал за побой в Районното управление, където отишла с избити два зъба. Това се случило след сватба, на която Радина била шаферка. Деян пийнал малко повече и започнал да прави зулуми.
Към днешна дата двамата се радват на наследник, който явно е успял да промени актьора. Негови близки издават, че е спрял напълно алкохола и с това секнали и шамарите върху крехката Радина.

 

Софи Маринова

Певицата Софи Маринова излезе и каза в национален ефир, че гаджето й Тодор Давидов  - Гринго я пребива от бой. За първи път й посегнал едва няколко дни след началото на връзката им, а няколко месеца след това й счупил ръката. Причината за скандалите били битови проблеми.
„Толкова много беше готин в началото, но какво му стана. С този няма да излизаш, с този няма да се виждаш. Какво е това? Аз съм певица. Имам участия. За Лоренцо се притеснявам. Ще ви изкормя и теб, и Лоренцо, ми каза. Ще ти донеса главата му пред вратата ти“, сподели тя.
По-късно тя се отметна от думите си и прибра отново Гринго под завивките си. Като оправдание поясни, че е наговорила тези глупости, за да го накара да се чувства зле от раздялата им. Били се скарали за съвсем друго нещо и въобще нямало побой. Коя от версиите е истина само те си знаят, но Софка е известна със своята откровеност. Така че бихме заложили повече на първоначалната версия, но не знаем какво я е накарало да му прости и да си го прибере отново.
Гринго в момента е зад решетките, съдят го за изнудване на бизнесмен от Айтос. По всичко личи, че на Софка й е по-добре без него и едва ли ще се съберат, след като го пуснат на свобода.

Рут Колева

В социалната мрежа певицата Рут Колева обяви, че е пребита на наказателен паркинг в столичния квартал „Подуяне“, докато чакала да си плати глобата, за да си вземе автомобила. Тя твърди, че насилието върху нея е извършено от служителката на Министерство на външните работи Деница Михайлова, която е съпруга на арабина Адил Саид Ахмед ал Шанфари.
Според Колева причина за агресията била забележка от нейна страна относно острия език на двойката. Певицата казва, че семейството се карало със служителите и отказвало да плати глобата за колата си.
Рут направила забележка на семейството да спре да обижда служителите и въобще българите, а Деница я засипала с куп обидни квалификации като „наркоманка“. Разгорещеният език прераснал в бой, а Рут си извади медицинско, направи си куп снимки и обиколи всички медии да се жалва и показва как е посинена и полицията не е направила нищо.

  

Люба Кулезич

Телевизионната водеща Любо Кулезич също бе нападната и пребита от непознати. Инцидентът е станал на столичния булевард „Цар Борис Трети“. Журналистката беше ударена в лицето и приета в „Пирогов“. Състоянието й беше доста тежко – контузия на дясната половина на главата. Лекуващият й лекар тогава каза, че е с хематом и охлузвания, а при ударите е засегнато дясното око.
„Смятам това като предупреждение за работата ми, за позициите ми. Бях ритана в главата”, казва журналистката, която без никаква свян с думи „рита“ всекидневно по хората.
 
Подготви Красимир КРАСИМИРОВ