Няма как да не почетем най-романтичния празник на годината с няколко велики любовни истории. Навръх Свети Валентин редакторският екип на HotArena избра да ви разкаже за 5 от най-силните и влюбени звездни двойки, пише вестник "ШОУ".
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков

„Не разбираш ли, че те харесвам, не виждаш ли, че искам да съм с теб!?“ Това били думите наАндрей Слабаков, с които свалил любовта на живота си Ернестина Шинова. Двамата се запознават в гимназията, а се залюбват едва след това – във ВИТИЗ. Дълго време просто излизат в обща компания, докато Слабаков не дръпва красивата Ерна в една стая и не й излива чувствата си.

Връзката им обаче е осеяна от скандали. „Постоянно се карахме, бяхме все във война“, спомня си Шинова. Правят тайна сватба в малко село, където масата от гостите им били роми. В последствие се женят още няколко пъти...
 

Радина и Деян Донков

Осеяна със скандали е и връзката на Радина Кърджилова и Деян Донков. Запознават се на представление на актьора, където Кърджилова не помни да е била особено впечатлена. В последствие намира телефонния му номер и започват бурна връзка.

В полицията има няколко постъпили сигнала срещу Донков за побой над Радина. Това обаче не я спира да му се врече в любов и да му роди син на име Христо.
 

Андреа и Кубрат Пулев

Далеч по-обрана е връзката на Андреа и Кубрат Пулев. Въпреки особените професии и на двамата, в любовта се радват на перфектния баланс. Запознават се в едно заведение, къдетоАндреа на майтап посяга да удари Пулев. А той я сграбчва силно и оттогава не я пуска вече повече от 10 години.
 

Маги Халваджиян и Кремена

Изкючително балансирани са и Маги Халваджиян и Кремена. Всъщност те са азбучен пример за перфектната връзка. „Все още не сме престанали да се изненадваме един друг и затова сме толкова дълго заедно – 30 години“, разказват двамата.

А как се запознават? „Кацнах в София в сряда. В четвърък се оженихме. В петък излетях за Италия на „сватбено пътешествие“. Без нея – тя дойде два месеца по-късно, когато получи виза“, казваМагърдич.
 

Ирина и Иван

Една от най-скандалните любовни истории е тази на Ирина и Иван. Преди да се съберат, Иван е женен за приятелката и колежка на Ирина – Вихра, от която има дъщеря. Тенчева също има брак и две деца.

„Още преди години, когато я видях на един кастинг бях сигурен, че един ден ще бъдем заедно“,спомня си Христов. А Ирина добавя: „Щом се влюбихме, и двамата знаехме, че с браковете ни е приключено и няма как да бъдем само любовници“. След много скандали и кошмарни съдебни дела, днес двамата са щастливи с общия си син Самуил и другите си три деца.
 

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ ИСТОРИИ В НОВИЯТ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!