Актьорът и водещ на предаването „Преди обед“ по bTV Александър Кадиев още не беше стъпил в студиото си за новия сезон, когато колежката му Деси Стоянова го подхвана със закачливи подмятания и забележки. Това стана в студиото на сутрешния блок, където двамата анонсираха завръщането си на екран.

В няколкото минути до края на блока Кадиев се впусна да обяснява какво са подготвили в предаването. И забрави да с съобрази с времевото ограничение. „Едно нещо, което не се променя при теб, Сашо – сезон 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, обаче ти пак не чуваш, когато ти казват „край“, смъмри го Деси и го принуди да приключи с обясненията.
 
Двамата започнаха новия сезон излегнати по гръб. Водещите откриха предаването полегнали в хамаци, сякаш не са на работа, а още на плажа. Споделиха и как са изкарали ваканцията.

„Нищо не ми липсваше. В интерес на истината и ти неми липсваше. Не съм прекарала нощите в ридаене за теб. Животът беше хубав и без теб“, заяви изтегналата се на хамака Деси, с което предизвика нескрито разочарование у колегата си.