Саманта Маркъл се обърна с молба към сестра си Меган да отиде да види „умиращия им баща“ Томас. Той страда от множествена склероза, а напоследък състоянието му се е влошило и дъщеря му се страхува от най-лошото, съобщава „Мирър“.
 

53-годишната Саманта разказа в интервю за телевизия ITV, че тя и Томас са предложили на Меган да се помирят и сега тя е на ход. Това стана по време на предаване, в което Саманта потвърждава, че би участвала в риалити шоуто “Celebrity Big Brother” – британския „ВИП брадър“.
 
Според Саманта, няма нищо недостойно или вредно в това да влезе в риалитито и да говори за своята полусестра, която само преди два месеца се омъжи за принц Хари и стана херцогиня на Съсекс.
 
Тя призна, че има желание да се появи в предаването на Канал 5 и разкри тайното си желание да стане толкова известна, колкото и сестра си: „Работила съм в медии почти през целия си живот, защо не? Защо трябва да спра да живея, само защото имаме семейна история“.
 
На въпрос за евентуалната реакция на Меган за влизането ѝ в шоуто, Саманта каза: „Мисля, че тя е достатъчно интелигентна, за да може да раздели двете неща. Независимо дали си известна личност или кралска особа, ти си популярен, което е причина за критики от медиите. Не виждам защо двете да сме различни. Никой няма авторски права върху миналото ни. Мисля, че обществото забравя, че ние сме личности с наше собствено минало. Да не прозвучи неуважително, но Мег не е единствената. Ако можем да споделим това с обществото, чудесно. Не е недостойно или вредно“.
 
Тя, обаче, не отговори направо дали ще влезе в риалити формата, защото „не искам да свърша в белезници и в ареста“. Участниците засега се пазят в строга тайна и нарушаването ѝ вероятно би им коствало колосална неустойка.
 

 

Превод и редакция: БЛИЦ