През 90-те години Пиърс Броснън бе едва ли не най-знаменитият актьор в Холивуд, а мнозина го смятат и за най-доброят Бонд. Още през 1980 година мъжът се жени за актрисата Касандра Харис, но в пика на кариерата им жената е покосена смъртоносно от рак. Дълго време Броснън не можеше да намери утеха, докато не се запозна с Кили Шей Смит.

И ето вече 18 години Пиърс и Кили живеят неразделно, без да обръщат внимание на ненавистта, която се излива върху тях. Зад гърба им те постоянно са наричани Красавецът и Чудовището, като постоянно се натъртва, че те не са един за друг. Само че някои забравят, че по-рано пълничката, но не изгубила чара си Кили бе красавица и половина. 

Двамата минават под венчилото през 2001 година, като са се познавали от над 7 години. Смит по онова време е доста успешна телевизионна водеща, актриса и дори един път се е снимала като модел. 

 

Трябва да се отбележи, че преди сватбата никой дори не би и посмял да каже на Кили, че тя не отива на агент 007.  

 

Двойката има две деца Дилън и Парис. Кили е родила Дилън още преди сватбата през 1997 година, а Парис е родена през 2001 година. 

 

След втората си бременност жената така и не успява да си върне предишната форма. Доста бързо Кили започва да качва килограми.  

 

Дали е заради предразположеност или някакъв проблем със здравето, семейството така и не е разкрило подробности.  

 

Естествено, при тези ситуации медиите започват сами да измислят всякакви версии. Вероятно, най-вярното предположение е проблем с щитовидната жлеза, но всъщност това въобще не е важно.  

 

На Броснън въобще не му пука как изглежда жена му, те продължават да са заедно и да са щастливи. Актьорът многократно е признавал, че най-много се страхува един ден Кили да не го изостави. 

"Обичам я за силата ѝ, красотата ѝ, за страстта ѝ към живота. Няма да мога да живея без това. Когато Кили ме гледа, аз ставам слаб", признава той.  

Ако истинската любов съществува, то Пиърс и Кили са открили тайната ѝ.

Превод и редакция: БЛИЦ