Синът на Брад Пит и Анджелина Джоли Мадокс повдигна завесата за обтегнатите отношения с баща си.
 

18-годишният студент спомена актьора по време на едно от редките си интервюта, което даде пред колежа, в който учи, в Инчеон, Южна Корея, съобщава “In Touch”.
 
Мадокс и Брад са с почти напълно прекъснати взаимоотношения от 2016 година насам. Тогава стана прословутият инцидент на борда на частен самолет, заради който Анджелина Джоли подаде молба за развод.
 
Мадокс, който е най-голямото от шестте деца на холивудската двойка, проговори по темата, след като го попитаха дали баща му ще го посети в университета.
 
„Не знам за такова нещо или какво се случва“, отговори той.
 
На въпроса дали отношенията с баща му са приключили, студентът само повдигна рамене и каза: „Ами, каквото става, става“. Не изглеждал, обаче, притеснен от темата.
 
След това обясни как свиква с училище и работи усърдно, за да си подобри корейския.
 
Мадокс е в Южна Корея от август, когато майка му го остави там. Очевидно Брад Пит не поддържа почти никакъв контакт с него. Според някои информации, той дори разбрал къде ще учи синът му от медиите.
 
Двамата не си общуват от 2016 година, когато се спречкаха на борда на частен самолет. Според информациите, актьорът избухнал и ударил момчето. Брад упорито отрича тези твърдения.
 
„Мадокс всъщност вече не се вижда като син на Брад“, разкриват източници.

Превод и редакция: БЛИЦ